Un càstig excessiu (2-1)

El Sant Andreu ha perdut a Riudarenes contra el Girona ‘B’. Baquero ha avançat els quadribarrats, però Gonpi ha empatat abans del descans. En els millors minuts dels quadribarrats a la recta final del partit, Pau Víctor ha anotat un gol que castiga en excés el bon partit dels andreuencs.

Els quadribarrats han sortit amb intensitat i amb una pressió alta a Riudarenes, davant un rival que ha mostrat amb molt perill a l’àrea del Sant Andreu. El Girona ‘B’ s’ha mostrat com un equip atrevit. Els gironins han anat a buscar els andreuencs a l’àrea pròpia i han dificultat la sortida de pilota del conjunt de Cristian Garcia.

Arnau s’ha estirat per refusar un xut de falta ras (8’) en la primera oportunitat clara del partit, i el Sant Andreu ha respost amb un gol de Baquero. En una arribada de Llamas per la banda, Kuku ha despenjat la centrada i l’extrem ha arribat al segon pal per anotar amb un xut sec (16’). Els quadribarrats han provat de disparar des de fora, amb Kuku i Baquero com a protagonistes.

A partir del minut vint, els locals han posat una marxa més i han començat a arribar a l’àrea del Sant Andreu amb claredat. Arnau ha intervingut en diverses jugades de perill i rematades locals, la majoria centrades, i Serramitja gairebé marca de cap després d’una bona centrada de Kilian (28’).

La més clara dels roig-i-blancs l’ha tinguda Pachón en una rematada a boca de canó que ha enviat fora (30’). Abans del descans, Pau Resta ha enviat una rematada fora (36’) i finalment el Girona ‘B’ ha pogut empatar gràcies a un gol de Gonpi en una jugada estranya dins l’àrea, amb un xut mig defectuós que ha acabat entre les xarxes (42’).

A la represa, el partit s’ha igualat i no s’han creat ocasions en els primers compassos. Franco ha hagut de substituir Kuku per lesió, i el Sant Andreu ha fregat el gol en una centrada-xut de Baquero al pal (63’). Els andreuencs han millorat el balanç darrere, però el Girona ‘B’ es defensava amb un bloc baix molt junt i ha dificultat l’atac quadribarrat.

A la recta final, ambdós equips han buscat la victòria. L’assistent ha anul·lat un gol als locals per un fora de joc (80’), i quan millor atacava el Sant Andreu els gironins han donat el cop definitiu en un gol de Pau Víctor després d’una jugada rapidíssima (87’). Albertito, en una última oportunitat, no ha trobat porteria en un xut que ha sortit per poc (90’).

El Sant Andreu continua sense guanyar en aquesta segona volta, se situa cinquè amb 25 punts i rebrà la setmana vinent la FE Grama al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

Girona FC ‘B’ (2): Jona, Gamell, Jofre, Resta, Brugué (Dawda, 86’), Pachón (Pau Víctor, 71’), Joel Priego, Ferri, Amoedo, Gonpi (Sulei, 78’) i Arnau Martínez.

UE Sant Andreu (1): Arnau, Llamas, Oumar, Noguera, Kilian, Alcover (Múrias, 84’), Carreón, Juanan (Albertito, 75’), Baquero, Serramitja i Kuku (Franco, 62’).

Gols: 0-1 Baquero (16’), 1-1 Gonpi (42’), 2-1 Pau Víctor (87’).

Àrbitre: Sr. Ollé Lladó (del.Tarragona), ha amonestat Pachón i Jofre pels locals i Noguera, Alcover, Llamas i Baquero pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 del subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Riudarenes.

RODA DE PREMSA DE CRISTIAN GARCIA

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS