Victòria del Juvenil A per agafar moral (2-1)

L’equip andreuenc ha guanyat el CF Vilaseca al Narcís Sala aquest dissabte per 2 a 1 amb els gols de Sergi Vives i d’Ericsson Antonio, el segon en el 87′ per assegurar els tres punts pel Juvenil A. Els quadribarrats han dominat el partit de principi a final i sumen una nova victòria per tornar a agafar confiança per la recta final de la Fase 1.

L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano volia refer-se de la derrota de la passada jornada contra el FC Barcelona B, l’única en tota la temporada, i s’ha sobreposat amb una molt bona actuació grupal de l’equip contra el Vilaseca, tot i que el gol de la victòria s’ha resistit fins al últims compassos.

El partit ha començat amb el Juvenil A molt intens, sent el dominador de la pilota i arribant amb perill a l’àrea visitant. Els andreuencs han disposat de dos oportunitats clares, que no han pogut transformar. Durant el transcurs de la primera meitat hi ha hagut un penal clar favorable al conjunt quadribarrat que l’àrbitre no ha assenyalat. Just abans del descans, en el 44′, el capità andreuenc, Sergi Vives, ha marcat gol en una jugada d’estratègia i i s’ha arribat al descans amb 1-0 en el marcador.

En la segona part el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. El Juvenil A ha estat el dominador, qui tenia la iniciativa i el Vilaseca majoritàriament s’ha dedicat a defensar i sortir al contracop. Novament l’àrbitre ha estat protagonista del duel per tornar a obviar un penal molt clar favorable pels andreuencs.

En el 79′, en una falta a la frontal de l’àrea, el Vilaseca a càrrec de Sergi Zurita ha marcat gol en pràcticament l’única aproximació que ha tingut en tot el partit. Els andreuencs s’han bolcat a l’atac per aconseguir la victòria, han revolucionat el matx, i Ericsson Antonio ha aprofitat una sèrie de rebots dins l’àrea del conjunt tarragoní per marcar el gol del triomf en el 87′. Aquesta diana ha reflectit tota la feina que ha fet el Sant Andreu per endur-se aquests tres punts importants per tornar al camí de la victòria i mantenir-se en la segona plaça de la lliga a quatre punts del lideratge.

Fitxa tècnica

Juvenil A (2): Ousmane Kande, Marc Torrents, Roger Serral, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Pinós, Miguel Pérez (Hackman Opoku, 86′), Lorenzo Ruiz, Lumen Gauthier (Martin Alonso, 71′), Marcos Morales (Bakary Cisse, 63′) i Unai Cruz (Ericsson Antonio, 46′).

CF Vilaseca (1): Joel Mariscal, Cristobal Simon, Sergi Zurita, Izan Longoria, David Montagut, Mark Nallen, Aaron Montalbo (Denis Fopiani, 58′), Pau Miró, Arnau Molina (Roger Frias, 79′), Sergi Palau (David Cano, 71′) i Pau Eguiluz (Adria Torre, 71′).

Gols: 1-0 Sergi Vives (44′), 1-1 Sergi Zurita (79′), 2-1 Ericsson Antonio (87′).

Àrbitre: Sr. José Javier Gomez López (del. Baix Llobregat) ha amonestat Guillem Trilla (78′), Ericsson Antonio (89′) pels andreuencs i Sergi Palau (64′), Adria Torre (73′), Mark Nallen (77′), Izan Longoria (89′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria enfront del CF Vilaseca. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS