Cop anímic pel Juvenil A (0-2)

L’equip andreuenc ha perdut contra la UD Unificación Bellvitge (0-2), que supera al conjunt quadribarrat en la classificació, tot i estar igualat a punts. Els del Baix Llobregat són els segons classificats i el Juvenil A tercers. El partit s’ha disputat aquest passat dissabte.

Era la penúltima jornada. El Sant Andreu rebia al Narcís Sala un rival directe, la UD Unificación Bellvitge, en la lluita per la segona plaça. El mal moment que travessa el Juvenil A li ha passat factura. L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano ha plantejat un partit seriós i compacte. La primera meitat ha estat molt igualada, però els visitants s’han avançat en el marcador amb el gol en pròpia porta de Sergi Vives (38′).

En la segona part el conjunt quadribarrat ha canviat certes peces a la recerca de l’empat. Tot i això, els del Baix Llobregat han ampliat l’avantatge amb el segon gol a càrrec d’Adam Cherradi (57′). En la recta final el Juvenil A ha posat tota la carn a la graella per intentar obtenir un resultat positiu, però finalment el matx ha acabat en derrota.

Els andreuencs perden la segona plaça, que passa a ser de la UD Unificación Bellvitge. Ambdós equips estan empatats a 33 punts, però el Juvenil A té perdut el gol average particular entre els dos conjunts. Només resta una jornada per acabar la Fase 1.

Fitxa tècnica

Juvenil A (0): Ousmane Kande, Marc Torrents (David Nogales, 57′), Roger Serral, Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod (Marc Rosell, 73′), Xavier Guardia (Lorenzo Ruiz, 57′), Marc Garolera, Hackman Opoku, Jaume Font (Miguel Perez, 57′) i Ericsson Antonio (Martin Alonso, 46′).

UD Unificación Bellvitge (2): Iker Bartolome, David Adan, Joan Alvarez, Daniel Palomeque, Raul Gimenez, Alvaro Capel, Santiago Boriko (Gerard Higueras, 80′), Adam Cherradi (Jesus Manuel, 89′), Pol Sanchez (Aiman Boussid, 80′), Biel Fornes i Guillem Negredo (Sergio Gallardo, 83′).

Gols: 0-1 Sergi Vives en pròpia porteria (38′), 0-2 Adam Cherradi (57′).

Àrbitre: Sr. José Maria Rodriguez Enrique (del. Barcelona) ha amonestat Roger Serral (39′), Guillem Trilla (52′), Martin Alonso (56′), Lorenzo Ruiz (85′), Marc Garolera (89′) pels andreuencs i Adam Cherradi (19′), Aiman Boussid (57′), Santiago Boriko (76′), Guillem Negredo (79′), Daniel Palomeque (82′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 de la Fase 1 del Grup 7A de Lliga Nacional disputat al Narcís Sala.

Imatge: Alineació titular del Juvenil A enfront de la UD Unificación Bellvitge. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS