Definit el calendari del Juvenil ‘A’ en la fase d’ascens a Divisió d’Honor

El Juvenil ‘A’ s’enfrontarà en la Fase 2 per a pujar a Divisió d’Honor contra els cinc millors posicionats del subgrup 7B: el CF Damm ‘B’, el Girona FC ‘B’, el CF Badalona, la UE Llagostera i l’EF Mataró. Aquesta segona fase començarà el cap de setmana del 10 i 11 d’abril.

En la Fase 2 d’ascens a Divisió d’Honor s’hi han classificat els cinc millors equips de cada subgrup del grup català de la Lliga Nacional. És a dir, deu clubs. D’aquests conjunts, els dos primers que no siguin equip filial pujaran de categoria. En la segona ronda de la temporada s’arrosseguen els punts obtinguts de la primera fase. El Juvenil ‘A’ ha acabat el quart classificat amb 34 punts.

En la Fase 2, però, els andreuencs només s’enfrontaran contra els conjunts de l’altre subgrup a una sola volta, en un total de 5 partits. Aquests rivals són el CF Damm ‘B’, el Girona FC ‘B’, el CF Badalona, la UE Llagostera i EF Mataró. En cap cas l’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano s’enfrontarà novament contra els millors classificats del seu subgrup durant la primera ronda (Barça ‘B’, Unificación Bellvitge, Cornellà ‘B’ i Gimnàstic Manresa).

El Juvenil A començarà la Fase 2 amb 34 punts. Dels equips que disputen la ronda d’ascens i que no són filial només el supera la Unificación Bellvitge (36 punts). Després venen el Badalona (33 punts), el Llagostera (31 punts), el Gimnàstic Manresa (29 punts) i el Mataró (25 punts). D’aquests conjunts, els dos millors classificats quan acabi la Fase 2 són els que ascendiran a Divisió d’Honor.

La fase d’ascens començarà el cap de setmana del 10 i 11 d’abril. Un cop fet el sorteig aquest dimarts el calendari de la Fase 2 pel Juvenil A és el següent:

-Jornada 1: Girona ‘B’ – Juvenil ‘A’ (10-11 d’abril)
-Jornada 2: Juvenil ‘A’ – Damm ‘B’ (17-18 d’abril)
-Jornada 3: Mataró – Juvenil ‘A’ (24-25 d’abril)
-Jornada 4: Juvenil ‘A’ – Llagostera (8-9 de maig)
-Jornada 5: Badalona – Juvenil ‘A’ (23-24 de maig)

D’aquesta manera, el Juvenil ‘A’ jugarà dos dels cinc partits com a local i tres com a visitant.

Imatge: El Juvenil A celebrant la victòria enfront del Prat.| UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS