El Juvenil ‘A’, a acabar de la millor manera la Fase 1

El Juvenil A disputa aquest dissabte al camp del Club Gimnàstic Manresa (17:00 h) l’últim partit de la Fase 1. Si els andreuencs guanyen, acabaran tercers a la lliga en aquest primer tram de campionat.

El partit pendent entre el Juvenil A i el Club Gimnàstic Manresa ja ha arribat. Es disputarà aquest dissabte al camp del conjunt manresà (17:00 h). El duel, previst que es disputés fa dues setmanes, es va ajornar per un positiu a l’equip rival. És l’únic enfrontament que queda per jugar-se del Grup 7A de Lliga Nacional en la Fase 1.

El conjunt entrenat per Ivan Díaz-Cano ha tingut una ratxa de resultats negativa en la recta final del primer tram del campionat, però aquestes dues setmanes de preparació poden haver servit per reconduir els ànims de cara a aquest darrer matx important. Si el Juvenil A guanya aquest dissabte, es col·locarà com a tercer classificat, empatat a punts amb la UD Unificación Bellvitge. Si perd o empata acabarà com a quart a la lliga en la Fase 1.

El Gimnàstic Manresa és el cinquè classificat i no té cap opció d’atrapar els andreuencs en aquesta Fase 1. És molt important que el conjunt quadribarrat sumi un resultat positiu perquè de cara a la Fase 2, en què el Juvenil A s’ha classificat per la promoció d’ascens a Divisió d’Honor, s’arrosseguen els punts obtinguts en la primera fase.

Imatge: Juvenil A arxiu. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS