El Sant Andreu agafa confiança (0-3)

El Sant Andreu ha guanyat a Vilatenim completant un gran partit contra el Figueres, però ha quedat quart a la primera fase i haurà de jugar en el grup intermedi. Baquero i Carreón, amb dues dianes, han estat els golejadors.

Triomf solvent del Sant Andreu a Figueres, que no ha servit perquè els quadribarrats quedessin tercers, però sí per reprendre el fil de la victòria a Granollers i agafar confiança de cara a la segona fase. L’equip de Cristian Garcia s’ha mostrat molt superior als locals, que pràcticament no s’han acostat a Arnau.

Els andreuencs han fet la feina i han encarrilat de seguida l’encontre. Serramitja, des de la frontal, i Ton Alcover, de falta, han estat a punt d’obrir la llauna. Ho ha aconseguit Baquero, culminant una llarga jugada nascuda en un córner amb un xut ajustat, en rebre una passada de Noguera dins l’àrea (23′).

La pressió alta del Sant Andreu ha ofegat el Figueres, que pràcticament no podia creuar el seu camp. Mario ha evitat el gol de Kilian (35′) i a la jugada següent una gran acció de desequilibri de lateral quadribarrat li ha permès servir una centrada perfecta que Carreón, de cap, ha enviat a dins la porteria (37′).

Els andreuencs han marxat als vestidors havent completat una gran primera meitat, sense deixar que el Figueres creés problemes a l’àrea. A la segona, Ton Alcover ha pogut marcar de falta. La pilota ha tocat el pal i semblava que havia entrat. L’àrbitre ha donat el gol i el Sant Andreu el celebrava, però tot seguit l’ha anul·lat, per indicació de l’assistent.

Aquesta jugada estrambòtica no ha despistat el Sant Andreu, que ha sentenciat el partit poc després. Ton Alcover ha rebut una pilota a la frontal i ha filtrat una passada a Carreón, que amb la punta de la bota ha anotat el seu segon gol (61′).

Amb el 0 a 3, el ritme del partit ha decaigut. El Figueres només ha pogut escurçar la diferència en una internada de Valverde a l’àrea, però Arnau ha refusat el tir. Mario ha negat el gol a Alcover de falta, i els últims minuts ja no hi ha hagut més ocasions.

Ara arriba la pausa de Setmana Santa. El Sant Andreu ha acabat la primera fase quart i haurà de competir al grup intermedi per a jugar la promoció d’ascens.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Figueres (0): Mario, Tarrenchs (Pau, 78′), Gallo, Ayala, Pepu Soler, Iván Vidal (Ousman, 46′), Coto, Jorge Torres, Granero (Valverde, 46′), Dani (Treviño, 46′) i Pol Gómez (Ángel, 78′).

UE Sant Andreu (3): Arnau, Llamas, Yaya, Oumar (Carroza, 51′), Noguera, Kilian, Lawson (Albertito, 81′), Alcover, Carreón (Franco, 81′), Baquero (Juanan, 73′) i Serramitja (Poves, 81′).

Gols: 0-1 Baquero (23′), 0-2 Carreón (37′), 0-3 Carreón (61′).

Àrbitre: Sr. Mas López (del. Vallès Occidental), ha amonestat Pol Gómez i Gallo pels locals i Kilian pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 22 del subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi de Vilatenim.

RODA DE PREMSA DE CRISTIAN GARCIA

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS