El Sant Andreu buscarà el bitllet pel ‘playoff’ al grup intermedi

L’equip de Cristian Garcia ha acabat la primera fase com a quart classificat del subgrup ‘B’ i haurà de quedar ara entre els dos primers de la fase 2 per a disputar el ‘playoff’ a partit únic des dels quarts de final i sempre al camp del millor classificat.

L’ascens directe del Sant Andreu no ha estat possible i ara toca centrar-se a competir en el grup intermedi per a jugar la promoció d’ascens. Els quadribarrats han acabat la segona volta de la fase 1 en quarta posició, i hauran de treballar de valent per quedar ara entre els dos primers del grup de sis que es formarà.

Els rivals del Sant Andreu seran el CP San Cristóbal, el CE Manresa i la UE Castelldefels o el CF Pobla de Mafumet, que encara tenen un partit pendent de l’última jornada de la primera fase. La UE Vilassar de Mar i la FE Grama també jugaran en aquest segon grup contra els tres rivals del subgrup ‘A’, però el Sant Andreu només s’enfrontarà als tres equips d’aquest subgrup a doble volta. Encara no hi ha un calendari establert, però és previst que la segona fase comenci després de Setmana Santa.

Els quadribarrats arrosseguen els punts i els gols de la primera fase i comencen amb 31 punts, els mateixos que el CP San Cristóbal. Els segueixen la UE Vilassar (30 punts), el CE Manresa (29 punts), la FE Grama (27 punts) i el Castelldefels/Pobla (25/23 punts). Cal quedar entre els dos primers en aquests sis partits per a disputar el ‘playoff’, que es jugarà a partit únic des dels quarts de final fins a la final sempre al camp de l’equip que acabi millor classificat.

Els rivals del ‘playoff’ seran els quatre equips del grup superior que no aconsegueixin l’ascens directe. El tercer i el quart passaran a semifinals directament. D’aquesta manera, el Sant Andreu s’enfrontaria als quarts de final al sisè si aconseguís la primera plaça del grup intermedi o al cinquè si quedés segon.

En les semifinals, l’equip que aconsegueixi la tercera posició del grup d’ascens directe s’enfrontarà a l’equip amb pitjor posició o grup que hagi superat els quarts de final, mentre que l’equip que quedi quart jugarà contra l’equip amb millor posició o grup que s’hagi classificat en els quarts. En el cas que el Sant Andreu accedís a les semifinals, els altres resultats en determinarien el rival.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS