Empat per recuperar la confiança (1-1)

El Juvenil A ha aconseguit un bon resultat al camp d’un rival directe en la lluita per l’ascens com és el Club Gimnàstic Manresa amb l’empat 1-1 d’aquest dissabte. El gol andreuenc de la igualada l’ha fet Sergi Vives. Era l’últim partit de la Fase 1 i el conjunt quadribarrat l’ha acabat en la quarta posició amb 34 punts.

Restava un partit pendent per acabar la primera fase del campionat i el Juvenil A s’ha retrobat amb les bones sensacions en aquest darrer duel al camp del Club Gimnàstic Manresa. El matx, però, ha començat coll amunt quan en la primera aproximació de perill dels locals s’han avançat en el marcador amb el gol de Javier Garcia (8′).

L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano li ha costat entrar al partit. La dinàmica del joc era molt travat, amb molta pilotada llarga dels dos conjunts. Pràcticament no hi ha hagut gaires oportunitats més en el primer temps.

A la represa el conjunt quadribarrat ha sortit més intens i amb uns retocs tàctics que han funcionat. Quan el Juvenil A estava jugant millor, i després d’haver tingut diverses ocasions, finalment ha arribat el gol de l’empat. En una falta lateral penjada a dins l’àrea, hi ha hagut una sèrie de rebots, i Sergi Vives ha caçat la pilota per marcar el gol de la igualada en el 68′. En els darrers compassos els andreuencs han defensat bé totes les internades del Gimnàstic Manresa i han aconseguit sumar un empat.

Amb aquest resultat el Juvenil A finalitza la Fase 1 amb un resultat positiu respecte com havien anat les jornades anteriors. Els andreuencs acaben aquest primer tram de campionat en la quarta posició i mantenen l’avantatge de cinc punts sobre el conjunt manresà i, a més, amb el gol average particular guanyat. La Fase 2 per ascendir a Divisió d’Honor encara està per determinar quan es jugarà.

Fitxa tècnica

Gimnàstic Manresa (1): Alex Perez, Pau Casadesus, Jon Lobo, Bernat Casajuana, Guillem Vila, Eric Cañete, Juan Manuel Gomez (Biel Vallverdu, 81′), Javier Garcia (Elian Prunes, 85′), Xavier Perez, Marcel Oliva (Narcis Bou, 59′) i Pau Culell.

Juvenil A (1): Ousmane Kande, David Nogales, Marc Herrero (Roger Serral, 46′), Sergi Vives, Guillem Trilla, Oriol Jariod, Xavier Guardia (Lorenzo Ruiz, 65′), Oriol Pinós (Marc Garolera, 74′), Hackman Opoku (Martin Alonso, 65′), Oriol Mas (Bakary Cisse, 46′) i Ericsson Antonio.

Gols: 1-0 Javier Garcia (8′), 1-1 Sergi Vives (68′).

Àrbitre: Sr. Albert Manrique Tomas (del. Lleida) ha amonestat Pau Culell (72′) pels locals i Bakary Cisse (81′), David Nogales (83′), Ousmane Kande (87′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 del Grup 7A de la Fase 1 disputat al camp de futbol Club Gimnàstic Parc.

Imatge: Alineació titular del Juvenil A enfront del Club Gimnàstic Manresa. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS