Figueres – Sant Andreu: esgotar les opcions i sumar

El Sant Andreu s’enfronta al Figueres demà al migdia (12:00h) a Vilatenim. Els quadribarrats han de guanyar per a optar a ser tercers o, si més no, per acumular tres punts més de cara a la segona fase.

El conjunt andreuenc afronta l’última jornada de la primera fase de la competició amb opcions de quedar tercer, però no depèn de sí mateix. El Sant Andreu està obligat a guanyar i esperar que el Granollers no ho faci contra la FE Grama. En cas de victòria vallesana, els quadribarrats jugaran al grup intermedi la segona fase, en què hauran de quedar entre els dos primers dels sis equips per a jugar la promoció d’ascens.

El Figueres quedarà enquadrat al grup del descens, i també necessita els tres punts per a acumular-los de cara a la segona fase i agafar confiança. Cal tenir en compte que els punts s’arrosseguen de cara a la segona fase del campionat.

Garcia té les baixes de Víctor Alonso, Ferrón i KukuYaya Sidibé i Ton Alcover tornen a la convocatòria, una volta acabades les sancions.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 22 del Subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 28 de març, a les 12:00h
Estadi: Vilatenim
Àrbitre: Bernat Mas López (del. Vallès Occidental), assistit per Elías Agdaoui Fetheddine (Vallès Occidental) i Vicente Alexandre Muñoz Baquero (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS