Futbol 7 Femení: dos partits, dues victòries

Els dos equips de futbol 7 femení s’han estrenat amb dues victòries després d’un any sense competir.

El UESA FEM7 ‘A’ va jugar dissabte contra el Monopol CD i va guanyar a l’equip local per 2 -5. Un partit complicat, contra un rival molt competitiu que les quadribarrades el van poder resoldre gràcies a una bona lectura del partit, jugant des de darrere i obrint el camp així les jugadores entrenades per Óscar Galán van ocasionar molt perill. Esther i Alice, per partida doble i Ana, van donar la victòria a les quadribarrades després del seu primer partit des del mes de Setembre.

Pel que fa al UESA Fem7 ‘B’ van disputar el seu primer partit de lliga diumenge al Narcís Sala contra el Calaf. Les andreuenques es van emportar la victòria per 3-2, signats per Alba, Neus i Mihiara. Les jugadores van saber resistir els últims vuit minuts finals amb una jugadora menys i així emportar-se la primera victòria de la temporada.

Tot i que encara queda molta feina, les sensacions després d’un any sense competir són bones. L’entrenador dels equips de futbol 7, Oscar Galán, ha remarcat: “Encara queda molt per treballar, però és un bon inici, tant els entrenadors com les noies estem molt contents de tornar a competir.”

Un primer pas ferm per aquesta nova etapa del femení del Sant Andreu.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS