Informació i accessos entrada al Narcís Sala pel partit contra el Cerdanyola

Pel que fa al matx d’aquest diumenge a continuació s’explica quins són els accessos per entrar al Narcís Sala depenent de la zona de l’estadi, l’obertura de les oficines el mateix diumenge a les 15:30h perquè els socis que han reservat entrada per telèfon la recullin i a les 16:00h de les taquilles del camp per vendre entrades si encara en queden de la reserva i venda anticipada. Per aquest partit és obligatori retirar entrada prèvia pels socis.

La UE Sant Andreu ha preparat el dispositiu necessari perquè es compleixin totes les mesures de seguretat instades per les autoritats per permetre l’assistència de públic en el partit de diumenge entre el Sant Andreu i el Cerdanyola (17:00 h).

Les portes d’accés al Narcís Sala seran la 2 (Tribuna), la 7 (General) i la 3 (Gol Nord), i a l’entrada s’indicarà la zona on seran els seients marcats per als socis que hagin retirat entrada o pels no socis que n’hagin comprat. Els accessos s’obriran a les 16:00h, una hora abans de l’inici del partit. La Generalitat ha establert que laforament màxim sigui de 1.000 persones (resolució publicada al DOGC: punt 12.5, apartat A), i a més s’han de preassignar els seients.

S’obriran les oficines del Club diumenge a les 15:30h perquè tots els socis que durant la setmana han fet la reserva de la seva entrada per telèfon puguin passar a recollir-la. A les taquilles del camp, a partir de les 16:00h, també es podrà comprar entrades pel matx si encara en queden de la reserva i venda anticipada. Es podran adquirir el mateix dia de partit fins a esgotar les 1.000 localitats permeses per les autoritats. Els socis que encara no hagin retirat el carnet d’aquesta temporada han de trucar a les oficines i demanar-lo de cara a diumenge.

Recordem que per aquest partit és obligatori retirar entrada pels socis del Club. Mostrant només el carnet a la porta d’accés al Narcís Sala no s’hi podrà accedir. Aquest divendres a les oficines del Club continua disponible el fet d’aconseguir l’entrada, ja sigui apropant-se físicament com reservant-la via telèfon. Pels no socis han de venir presencialment a comprar l’entrada aquest divendres o el mateix diumenge.

A continuació també recordem quin és el protocol i les pautes marcades per evitar aglomeracions i assistir el partit de forma segura. És molt important omplir la declaració de responsabilitat que s’adjunta en el següent paràgraf i és recomanable portar-la impresa de casa perquè s’ha d’entregar als operaris del Club a l’entrada al Narcís Sala. A les portes d’accés hi haurà exemplars per omplir per a la gent gran.

ACCESSOS I PROTOCOL COVID

Caldrà lliurar la declaració de responsabilitat a l’entrada, i es recomana que es porti impresa de casa per tal d’evitar aglomeracions. Es prega venir amb prou antelació i que a les 16:50h tothom sigui a l’estadi per rebre i animar el Sant Andreu.

DESCARREGA DE LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

Protocol de seguretat

a) Entrada al Narcís Sala: una hora abans del partit, ordenadament.
b) Sortida del Narcís Sala: una volta acabat el partit. Caldrà sortir ordenadament i respectar la distància de seguretat (1,5 metres).
c) Declaració de responsabilitat: s’haurà de portar en paper omplert i signat de casa (descarregueu-lo aquí). A la porta n’hi haurà exemplars per la gent gran. Caldrà facilitar el nom, cognoms, DNI i dades de contacte.
d) Mascareta quirúrgica obligatòria en tot moment. La mascareta de tela només pot utilitzar-se col·locant-la sobre una quirúrgica. Es recorda que està prohibit fumar i no està permès el consum.
e) Hi haurà un control de temperatura a l’entrada a l’estadi, així com gel desinfectant.
f) Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la resta del públic (1,5 metres). Tothom haurà de seure al seu seient assignat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS