La nova etapa del femení del Sant Andreu comença amb victòria (1-3)

Les quadribarrades han derrotat al camp del Turó de la Peira al Nacional de Barcelona estrenant-se a la Segona Divisió Femenina amb victòria. Míriam Cañizares ha signat un hat-trick, convertint-se així en la primera golejadora d’aquesta nova etapa del femení andreuenc.

Les jugadores dirigides per Diego La loggia, van saltar al terreny de joc amb ganes de demostrar tot el que només havien pogut demostrar als entrenaments. Míriam va anotar el primer gol al minut 8, amb un inici trepidant de les jugadores de Sant Andreu que, tot i les baixes, van saber llegir els tempos del partit i dosificar energies.

Míriam va anotar el segon gol de penal, després que una jugadora del Nacional de Barcelona l’empentés dins de l’àrea. Les de Sant Andreu van anar al descans amb un 0-2, amb moltes ocasions de gol i bones sensacions en el joc.

Ven entrada la segona part, Natali Yohana, va posar-li emoció al partit amb un gol a favor de les locals, encara que, les andreuenques no es van rendir i Míriam comandant l’equip va fer el tercer gol signant el seu primer hat-trick amb la samarreta quadribarrada.

Les jugadores i el cos tècnic estan molt satisfets del treball fet i esperen que aquesta sigui la primera victòria de moltes del femení andreuenc.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS