La UE Sant Andreu s’uneix al programa de Prevenció dels Extremismes en la Joventut

El Club andreuenc ha arribat a un acord amb la UFEC per participar en aquest projecte pilot de la Unió Europea.

La UE Sant Andreu s’adhereix al projecte SPORT for Prevention of Extremism in Youth (SPEY) perquè mitjançant els valors que transmet l’esport prevenir la radicalització en la delinqüència i extremismes de persones entre 16 i 25 anys en risc d’exclusió social. Durant aquest 2021, quan comenci el programa, un grup de joves entrenarà al Narcís Sala perquè l’esport és una de les millors eines d’integració social.

El Club andreuenc ha acordat amb la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) oferir les seves instal·lacions per participar en aquest projecte pilot que ha impulsat la Unió Europea. El Club té una especial sensibilitat pels projectes socials, i s’ha destacat l’experiència com un plus en la implicació del Sant Andreu.

La radicalització i els extremismes en els joves és un fenomen que en els darrers anys ha crescut de forma preocupant i l’entitat quadribarrada sempre s’ha mostrat oberta a implicar-se en accions socials envers la comunitat que ens envolta. Un exemple recent va succeir durant el passat 2019 amb la iniciativa en què un grup nombrós de refugiats entrenava un cop per setmana al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS