Nova derrota, ara al Narcís Sala (0-1)

El Sant Andreu ha tornat a perdre, aquesta vegada al Narcís Sala, davant la FE Grama. Peris ha aprofitat una errada defensiva per marcar l’únic gol del partit a la primera part. Els quadribarrats no han tingut capacitat de reacció i han jugat en inferioritat mitja hora per l’expulsió de Yaya.

La mala ratxa s’allarga pel Sant Andreu, que no és capaç de revertir la dinàmica i trobar una victòria que doni aire. Avui la FE Grama s’ha endut els tres punts del Narcís Sala aprofitant una errada defensiva, en què Peris s’ha endut la pilota i ha definit davant Arnau (24’). El porter quadribarrat ha evitat el segon abans del descans (37’).

A la segona part, el Sant Andreu no ha pogut reaccionar i pràcticament tampoc ha tingut oportunitats. Una rematada de Llamas a la sortida d’un córner ha estat l’única ocasió (58’) abans que l’àrbitre expulsés Yaya amb una vermella directa en interpretar que havia agredit un jugador visitant (63’). Els colomencs s’han limitat a mantenir l’avantatge i els quadribarrats no han pogut empatar.

La derrota allarga la dinàmica negativa del Sant Andreu, que visitarà diumenge vinent l’EC Granollers.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Arnau, Llamas, Yaya, Carroza, Kilian, Alcover (Roger, 80’), Albertito (Oumar, 66’), Juanan (Franco, 58’), Carreón, Baquero i Serramitja.

FE Grama (1): Guiseris,  Juan Carlos, Víctor Díaz, Yeray, Ángel (Montalbán, 66’), Adil (Antonicelli, 81’), Óscar Muñoz, Roger Garcia, Escarrabill, Peris (Gauna, 81’) i Monterde.

Gol: 0-1 Peris (24’).

Àrbitre: Sr. Espallargas Casellas (del. Barcelona), ha amonestat Carroza, Arnau i Kilian pels locals i Óscar Muñoz i Escarrabill pels visitants. Ha expulsat Yaya amb vermella directa (63’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 19 del subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE CRISTIAN GARCIA

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS