Partit decisiu pel Juvenil A

La negativa dinàmica de resultats de l’equip andreuenc li ha fet perdre gairebé tot l’avantatge amb els seus perseguidors. Resten dues jornades i aquest dissabte el Juvenil A s’enfronta contra un rival directe, la UD Unificación Bellvitge, al Narcís Sala (17:30 h), un equip que està tres per sota.

Aquesta recta final de la Fase 1 s’ha complicat pel conjunt quadribarrat. L’equip entrenat per Ivan Díaz-Cano ha sumat quatre dels últims quinze punts, fet que ha permès els perseguidors que se li apropin a la segona plaça. Quedar en la millor posició possible en aquesta primera part de la temporada és important per afrontar la segona fase d’ascens amb avantatge. El Juvenil A té un partit clau aquest dissabte al Narcís Sala contra la UD Unificación Bellvitge (17:30 h).

Els andreuencs, segons classificats, reben el conjunt del Baix Llobregat, tercer, en què tan sols els separen tres punts de diferència. La UD Unificación Bellvitge arriba en el seu millor moment de la campanya després d’encadenar quatre victòries i un empat en les darreres cinc jornades. El Juvenil A, però, continua imbatut com a local. Vèncer seria un pas de gegant per tornar a tenir aquest marge respecte a la següent fase.

Imatge: Juvenil A arxiu. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS