Recollida i venda d’entrades pel partit contra el Cerdanyola

Informació sobre la recollida d’entrades (socis inclosos), preus de venda i l’accés de diumenge vinent al Narcís Sala. Els socis que encara no hagin retirat el carnet d’aquesta temporada han de trucar a les oficines i demanar-lo de cara a diumenge.

La UE Sant Andreu celebra la tornada dels seus socis i aficionats al Narcís Sala en el partit de diumenge vinent a les 17:00h davant el Cerdanyola. La Generalitat ha establert que l‘aforament màxim sigui de 1.000 persones (resolució publicada al DOGC: punt 12.5, apartat A), i a més s’han de preassignar els seients.

Aquestes dues condicions ens obliguen a haver de numerar les entrades i que els socis n’hagin de recollir una amb el seient assignat, així com a demanar seny i responsabilitat per complir les mesures. Les portes d’accés seran la 2 (Tribuna), la 7 (General) i la 3 (Gol Nord), i a les portes s’indicarà la zona on seran els seients.

Us recordem que les oficines obren de dilluns a divendres entre les 09:30h i les 12:30h els matins i entre les 17:00h i les 20:00h a les tardes.

SOCIS

Els socis del Sant Andreu tenen garantit el dret d’accés al Narcís Sala, atès que han pagat el carnet d’aquesta temporada. En aquest sentit, qui no estigui al corrent del pagament no podrà obtenir una entrada de franc. Els socis tindran preferència en la retirada de les entrades a les oficines del Club des de demà fins dijous, però també les podran retirar els últims dies de la setmana mentre en quedin. Les entrades correspondran al tipus d’abonament que tinguin: General, Gol Nord o Tribuna.

Cada soci tindrà dret a una entrada mostrant el seu carnet, i podrà retirar-ne una per un altre soci si porta un justificant amb les dades personals de l’altre soci (nom i cognoms, DNI, número de soci i signatura).

Pel que fa als socis que viuen fora de la ciutat i no puguin desplaçar-se a retirar la seva entrada, podran reservar-la per telèfon indicant les seves dades personals. Diumenge podran recollir la seva entrada a les taquilles.

Així mateix, els socis podran continuar recollint i reservant les seves entrades fins divendres.

NO SOCIS

Podran comprar-se entrades anticipades entre dijous i divendres a les oficines del Narcís Sala. Els preus són 2€ Gol Nord, 5€ General i 10€ Tribuna. En el cas que sobrin entrades, es posaran a la venda diumenge a les taquilles fins a esgotar l’aforament permès.

ACCESSOS I PROTOCOL COVID

Caldrà lliurar la declaració de responsabilitat a l’entrada, i es recomana que es porti impresa de casa per tal d’evitar aglomeracions. Es prega venir amb prou antelació i que a les 16:50h tothom sigui a l’estadi per rebre i animar el Sant Andreu.

DESCARREGA DE LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

Protocol de seguretat

a) Entrada al Narcís Sala: una hora abans del partit, ordenadament.
b) Sortida del Narcís Sala: una volta acabat el partit. Caldrà sortir ordenadament i respectar la distància de seguretat (1,5 metres).
c) Declaració de responsabilitat: s’haurà de portar en paper omplert i signat de casa (descarregueu-lo aquí). A la porta n’hi haurà exemplars per la gent gran. Caldrà facilitar el nom, cognoms, DNI i dades de contacte.
d) Mascareta quirúrgica obligatòria en tot moment. La mascareta de tela només pot utilitzar-se col·locant-la sobre una quirúrgica. Es recorda que està prohibit fumar i no està permès el consum.
e) Hi haurà un control de temperatura a l’entrada a l’estadi, així com gel desinfectant.
f) Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la resta del públic (1,5 metres). Tothom haurà de seure al seu seient assignat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS