Vota per renovar la gespa del Narcís Sala!

L’Ajuntament de Barcelona ha creat la plataforma “Decidim Barcelona” perquè els veïns escullin quines inversions fer en els districtes. La renovació de la gespa de l’Estadi Narcís Sala és una opció a votar i la votació es pot fer des d’aquest dilluns, 22 de març, fins al 5 d’abril.

El terreny de joc de l’estadi Narcís Sala necessita una substitució a causa del seu desgast evident. Des de la plataforma Decidim Barcelona s’ha engegat un procés participatiu en què els veïns i veïnes de la ciutat decideixin què invertir en els pròxims pressupostos en els projectes que rebin més vots. Adjuntem l’enllaç on es pot votar aquí, abans, però cal registrar-se en un vídeo que també adjuntem al final de la notícia i poden votar tots els que tinguin 14 anys o més i estar empadronat a Barcelona.

Fins al 5 d’abril a les 23:59 h es pot votar per l’opció de la substitució de la gespa actual del Narcís Sala per una gespa artificial d’última generació homologada per a competicions oficials i que respecti el medi ambient. També s’inclouen la renovació de les porteries i el canvi dels canals de recollida d’aigua i dels canons del sistema de rec. L’actual gespa es va implantar el 2013 i en aquests vuit anys ha patit un gran deteriorament.

El deteriorament de la gespa dificulta la pràctica del futbol en condicions òptimes dels gairebé mil nens i nenes del futbol base del Sant Andreu i la realització dels partits, inclosos els del primer equip de futbol. A més el que resulta encara més greu i preocupant és que augmenta significativament el nombre de lesions de les persones esportistes independentment de la seva edat i sexe.

Per poder votar primer de tot cal registrar-se a la web en un procés molt simple. A continuació adjuntem el vídeo sobre com donar-se d’alta per a poder votar per la renovació de la gespa de l’estadi Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS