El Sant Andreu ja coneix el calendari de la segona fase

El conjunt quadribarrat s’enfrontarà al CP San Cristóbal, el CE Manresa i la UE Castelldefels a doble volta.

El Sant Andreu ha conegut finalment avui de manera oficial el calendari de la segona fase de la lliga. Els quadribarrats jugaran sis partits, a doble volta, contra els rivals del subgrup A de la primera fase: el San Cristóbal, el Manresa i el Castelldefels.

La FCF no ha confirmat el calendari fins aquesta tarda.

Jornada 1: Castelldefels – Sant Andreu: 11 d’abril
Jornada 2: Sant Andreu – Manresa: 18 d’abril
Jornada 3: San Cristóbal – Sant Andreu: 25 d’abril
Jornada 4: Sant Andreu – Castelldefels: 2 de maig
Jornada 5: Manresa – Sant Andreu: 9 de maig
Jornada 6: Sant Andreu – San Cristóbal: 16 de maig

Cal recordar que s’arrosseguen els punts i els gols de la primera fase, i que només els dos primers classificats accediran al ‘playoff’. Aquests equips també s’enfrontaran a la UE Vilassar de Mar i la FE Grama, però el Sant Andreu no hi tornarà a jugar perquè ja s’han disputat els dos partits de la primera fase.

En el cas que el Sant Andreu quedi primer o segon, jugaria els quarts de final a partit únic al camp del cinquè o del sisè del grup superior, format pel CE Europa, el Cerdanyola del Vallès FC, el FC Girona ‘B’, el FC Vilafranca, el Terrassa FC i l’EC Granollers.

Una hipotètica semifinal, també a partit únic, es jugaria al camp del tercer o quart classificat d’aquest grup de sis, i la final amb l’equip restant al camp del club amb millor classificació. El Sant Andreu només podria disputar la final al Narcís Sala si quedés primer en aquesta segona fase i el segon classificat també superés els quarts i les semifinals.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS