Femení 7: Derrota immerescuda (4-0)

El femení F7 ‘B’ es va enfrontar el passat dissabte 3 d’abril contra el Navàs CE, les andreuenques van perdre per 4-0 en un partit on hi havia algunes baixes, però que va deixar bones sensacions en el joc.

Les quadribarrades enfrontaven el seu segon partit a la lliga, el primer com a visitant al Camp Municipal de la Devesa amb algunes baixes i molts reforços del Femení 7 ‘A’, a causa de les festivitats de Setmana Santa. Amb només dos canvis i moltes ganes de competir les quadribarrades es van endinsar al partit, provant el nou sistema de joc que Joan Andrés, l’entrenador, va proposar per jugar contra el rival.

Les jugadores del Sant Andreu no es van rendir, encara que, a les acaballes de la primera part el Navàs va obrir el marcador amb un gol d’Anna Ros i, dos minuts després, la mateixa jugadora va estavellar un xut creuat a la porteria andreuenca.

Entrada la segona part, les jugadores d’Andrés van seguir connectant i fent un bon joc, encara que, a l’hora de finalitzar la jugada, no acabaven d’estar encertades.

Macarena Santos i Eva espelt van fer que la derrota de les quadribarrades fos encara més sonora, amb un 4-0 al final del partit, un resultat totalment immerescut per les bones sensacions que va donar l’equip en tot moment.

Una derrota de la qual cal aprendre per millorar el joc, encara que l’actitud de les noies va ser en tot moment molt bona.

Fotografia – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS