Diego Morata, nou responsable del futbol base

Morata es converteix en el nou coordinador general del futbol base de la UE Sant Andreu.

La UE Sant Andreu anuncia la incorporació de Diego Morata com a nou responsable del futbol base. Morata, amb una àmplia trajectòria en el futbol base català i experiència contrastada, serà el coordinador general del futbol base i treballarà juntament amb Juan Pablo Galarza i Christian Cellay en la nova estructura esportiva del Club.

Morata té una llarga carrera en la formació i el futbol base en diversos clubs del país. Com a entrenador, ha estat al CE L’Hospitalet, la Fundació Ferran Martorell, el CF Vilanova, la UE Cornellà, l’AEC Manlleu i el RCD Espanyol. Va dirigir el primer equip femení de l’Espanyol, amb qui va proclamar-se campió de la Copa de la Reina i de la Copa Catalunya.

En l’àmbit federatiu ha treballat per la Federació Catalana de Futbol com a ajudant de Toni Almendros, per la Federació de Hubei i per la Federació de Futbol dels Estats Units en el programa de desenvolupament olímpic, a l’estat de Louisiana, i ha fet ponències a la Unió d’Entrenadors de Futbol nord-americana.

A l’Àsia també ha format part del cos tècnic del Qingdao Huanghai FC i va dirigir-ne el filial. Morata ha treballat últimament als Estats Units. Va muntar l’empresa Wospac USA i va exercir com a director tècnic de l’acadèmia de l’Espanyol a Los Angeles. També va guanyar la Copa d’Estat amb el Louisiana Fire a Nova Orleans, franquícia dels Chicago Fire de la MLS, i amb el Mundeleine a Chicago.

Com a futbolista va formar-se al futbol base de l’Espanyol i va jugar dues temporades al filial blanc-i-blau. Morata també va jugar amb la selecció catalana sub-14, sub-16 i sub-18, i posteriorment va desenvolupar la seva carrera en clubs com el Poble Sec FC o l’AEC Santa Eulàlia.

Benvingut, Diego!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS