El Juvenil ‘A’ és de Divisió d’Honor!

L’equip andreuenc ha assolit l’ascens a la màxima categoria juvenil en una temporada espectacular dels futbolistes entrenats per Ivan Díaz-Cano. Amb la darrera victòria del Juvenil A contra el CE Mataró (0-2), els quadribarrats han certificat l’ascens a Divisió d’Honor.

Després de tres temporades a Lliga Nacional, el Juvenil A tornarà a ser equip de la Divisió d’Honor la temporada 2021/2022. La victòria del conjunt andreuenc al camp del CE Mataró ha certificat la fita. Un ascens merescut, que ha estat el premi d’una temporada excel·lent de l’equip andreuenc.

Els quadribarrats, des del primer instant, han anat amb la màxima intensitat a guanyar el partit. El Juvenil A ha disposat de diverses ocasions clares i finalment Marcos Morales ha obert la llauna a la sortida d’un córner (30′). En la segona meitat, els andreuencs han seguit dominant l’encontre i Marcos Morales ha tornat a marcar per a segellar el triomf i l’ascens (52′).

En una campanya marcada per la covid-19, que hi ha hagut canvis en el format de competició, i amb totes les dificultats pels reiterats ajornaments de partits, el Juvenil A ha demostrat ser un equip molt sòlid, treballador i que s’ha sobreposat a tots i cadascun dels obstacles que s’ha trobat.

La temporada va començar amb el nomenament d’Ivan Díaz-Cano com a entrenador quadribarrat. Un tècnic jove, format al planter del Club, en què havia estat primer jugador i després havia dirigit equips de totes les categories del futbol base andreuenc fins a arribar al Juvenil A.

En la primera fase de la lliga el conjunt quadribarrat va acabar en la quarta posició, amb 34 punts. 10 victòries, 4 empats i 4 derrotes van ser el registre del Juvenil A. Per a emmarcar va ser la ratxa espectacular de principi de temporada en què els andreuencs van sumar 29 punts dels primers 33 possibles amb 9 triomfs i 2 empats. De fet, van estar més d’una volta imbatuts.

El fet de quedar entre els cinc primers de la Fase 1 va classificar el conjunt quadribarrat per a la ronda de promoció d’ascens a Divisió d’Honor. En aquesta Fase 2 el Juvenil A ha tornat a mostrar la solidesa defensiva que el caracteritza i la competitivitat màxima en qualsevol situació. La feina ben feta i els bons resultats han fet que l’equip andreuenc hagi assolit l’ascens, tot i que encara li resta una jornada per disputar.

El Juvenil A va descendir de la màxima categoria a Lliga Nacional la temporada 2017/2018. Tres temporades més tard, l’equip andreuenc pot dir orgullós que torna a ser de Divisió d’Honor!

El Juvenil A celebrant l’ascens a Divisió d’Honor. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS