El Sant Andreu incorpora un psicòleg i un ‘coach’ educatiu i esportiu

La UE Sant Andreu reforça el futbol base amb la incorporació de Pol Soto, psicòleg, i Daniel Barreña, ‘coach’ educatiu i esportiu, per ajudar els nens i nenes en una etapa transcendental per la seva formació i creixement personal.

El Club posa a disposició de les famílies quadribarrats i dels nens i nenes del nostre futbol base els serveis de Pol Soto i de Daniel Bareña, dos professionals que treballaran juntament amb el Sant Andreu per a ajudar-los en l’àmbit psicològic, fonamental especialment durant l’adolescència.

Es tracta d’un acord en què aquests dos professionals col·laboraran amb el nostre futbol base amb les famílies que ho sol·licitin, tot treballant amb elles de manera particular. El Club considera important oferir els serveis de dos professionals de l’àmbit psicològic a les famílies que necessitin bones referències en aquest aspecte.

Formació i experiència

Soto és graduat en Psicologia per la UAB i té un màster en Psicologia de l’Esport i l’Activitat Física per la mateixa universitat. Actualment continua la seva formació cursant un màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans. En el seu àmbit té experiència laboral a l’Espai Pàdel Blanes, l’Acadèmia DAGDA, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, el Women’s Sport School, el CB Unificat Lloret i el CB Blanes, a més de la Federació Catalana de Basquetbol.

Barreña és diplomat com a Mestre Especialista en Educació Física per la UB, té un postgrau en Psicologia i Coaching Esportiu per la UAO CEU i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, una especialització en competències directives i gestió d’equips de treball per la UOC i un màster en Psicologia de l’Esport per la UNED, entre més cursos especialitzats. Ha treballat com a ‘coach’ educatiu, esportiu i personal a escala particular i amb clubs i entitats educatives i esportives i també com a mestre de primària i educació física, entre més experiència laboral en altres projectes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS