Entrades disponibles pel partit contra el San Cristóbal

Informació sobre les entrades pels socis i la compra pel partit de diumenge a les 18:00h.

Aquest diumenge el Sant Andreu juga l’últim partit de lliga al Narcís Sala, rebent el San Cristóbal a les 18:00h. És la darrera jornada i els andreuencs volen cloure la lliga regular amb una victòria a casa que asseguri el primer lloc del grup abans d’afrontar el ‘playoff’.

Per a aquest partit són vàlides les entrades triples que van comprar-se per tota la segona fase. Els socis que vulguin accedir a l’estadi podran gaudir d’una entrada mostrant el carnet a les taquilles el diumenge. Els socis i membres del futbol base que no tinguin entrada també poden passar avui i demà a recollir-ne a les oficines. Demà també s’hi vendran entrades de manera anticipada.

A més, qualsevol afeccionat podrà comprar una entrada puntual per 10 euros (Tribuna), 5 euros (General) o 3 euros (Gol Nord). Recordem que el preu pels socis rivals es manté a 5 euros.

PROTOCOL COVID

Caldrà lliurar la declaració de responsabilitat a l’entrada, i es recomana que es porti impresa de casa per tal d’evitar aglomeracions. Es prega venir amb prou antelació.

DESCARREGA DE LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

a) Entrada al Narcís Sala: una hora abans del partit, ordenadament.
b) Sortida del Narcís Sala: una volta acabat el partit. Caldrà sortir ordenadament i respectar la distància de seguretat (1,5 metres).
c) Declaració de responsabilitat: s’haurà de portar en paper omplert i signat de casa (descarregueu-lo aquí). A la porta n’hi haurà exemplars per la gent gran. Caldrà facilitar el nom, cognoms, DNI i dades de contacte.
d) Mascareta quirúrgica obligatòria en tot moment. La mascareta de tela només pot utilitzar-se col·locant-la sobre una quirúrgica. Es recorda que està prohibit fumar i no està permès el consum.
e) Hi haurà un control de temperatura a l’entrada a l’estadi, així com gel desinfectant.
f) Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la resta del públic (1,5 metres). Tothom haurà de seure al seu seient assignat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS