Femení 11: La victòria com a local, es fa esperar (0-3)

El femení 11 cau derrotat al Narcís Sala per 0-3 contra el Women’s Soccer School, el primer classificat del seu grup. Un partit intens en què les quadribarrades han tingut poques oportunitats per capgirar el marcador.

La victòria del Femení 11 al Narcís Sala es fa esperar, tot i que les quadribarrades han fet un bon partit contra un equip visiblement superior a elles. El women’s soccer shcool s’ha avançat al marcador durant els deu primers minuts de joc, amb un tir exterior que ha abatut a la portera andreuenca. Al minut 21, el Women’s fa el segon quan una pilota queda morta a l’àrea després d’un servei de córner. Les jugadores quadribarrades segueixen creant perill a l’àrea rival, però no aconsegueixen retallar distàncies. Quan faltava un minut perquè l’àrbitre xiulés la mitja part, el Women’s marca el tercer.

Durant la segona part, les de Sant Andreu, surten amb l’objectiu de retallar distàncies amb el rival, tot i que creen opcions de perill, les acaba aturant la portera rival. El Women’s segueix collant a les de Sant Andreu i té més oportunitats d’engrandir el marcador, però una defensa ordenada de les quadribarrades ho impedeix. El partit s’acaba amb el 0-3 de la mitja part i, les andreuenques signen la seva segona derrota consecutiva, deixat l’equip a la 10a posició.

Cal seguir treballant perquè l’esperada victòria com a local arribi, aquesta desfeta de les jugadores del Sant Andreu només és una oportunitat per seguir millorant el seu joc.

Fotografia – Jordi Romagosa

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS