Femení 11: Primera victòria al Narcís Sala (5-0)

El Femení 11 quadribarrat aconsegueix la primera victòria al Narcís Sala. Les locals guanyen al Bellavista Milan per 5 a 0 en un partit ajornat per les festivitats de Setmana Santa.

Les andreuenques van sortir decidides a guanyar al Narcís Sala i al minut 17 s’ho van fer saber al rival amb un xut de Miriam que va acabar al fons de la porteria rival. Al minut 22, cinc minuts més tard, després d’una jugada col·lectiva la mateixa Miriam feia el 2-0 favorable a les de Sant Andreu al marcador.

Les andreuenques van ser superiors, atacant l’àrea rival i tenint moltes oportunitats de gol, cosa que els hi havia faltat els últims partits de lliga. Al minut 26, Cristina fa el 3-0 deixant el marcador quasi sentenciat a l’espera de la segona part.

Durant la segona part les quadribarrades van ser molt superiors al Bellavista Milan que, va tenir algunes ocasions per intentar retallar distàncies, però la portera andreuenca, Èlia, les va aturar totes sense cap complicació.

A les acaballes del partit, Míriam, que volia signar el seu segon hat-trick amb la samarreta quadribarrada, va anotar el 4-0 i, al minut 88, Cristina va anotar el definitiu 5-0. Amb aquesta victòria les jugadores del femení 11 recuperen bones sensacions de joc i confiança de cara a porteria.

Imatge: Femení 11 contra el Bellavista Milan.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS