Femení 7: Tres punts que podrien valer una lliga

El Femení 7 ‘B’ busca la victòria contra el Sant Pere Nord, per seguir lluitant per la lliga. Per la seva banda, el Femení 7 ‘A’ busca la seva segona victòria consecutiva contra el segon classificat del seu grup.

El Femení 7 ‘B’ visita el Municipal de Sant Pere Nord diumenge 22 a les 17.30h. Al partit d’anada les quadribarrades van guanyar al CF Sant Pere Nord per 6-0. Les jugadores del Sant Andreu volen mantenir la dinàmica positiva de 4 victòries consecutives per tal de mantenir els 2 punts que les separen del primer classificat, el CE Navàs. El partit entre el Navàs i el Sant Andreu finalment ja té data, es jugarà el 5 de juny a les 10.50h.

Per la seva banda, el Femení A s’enfronta al CD Can Parellada dissabte a les 14:30h al Narcís Sala. Les andreuenques volen sumar la seva segona victòria consecutiva i consolidar la tercera posició. El CD Can Parellada es troba per sobre del conjunt andreuenc, i en l’anterior partit l’equip rival va guanyar per 7-4 a les de Sant Andreu en un partit molt intens. 

L’Aleví i Benjamí femenins disputaran aquest cap de setmana un altre partit amistòs al camp del Women’s Soccer School dissabte a les 16h.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS