Femení 7: Dues victòries decisives per a la lluita de la lliga

Els dos equips de futbol 7 femenins sumen els 3 punts amb els seus partits aquest cap de setmana. El femení 7 guanya al CD Pardinyes per 4 a 9 mentre que, el femení 7 ‘A’ guanya per 4-1 a la florida.

El Femení 7 ‘B’ segueix lluitant per aconseguir la lliga, després de sumar la tercera victòria consecutiva. El partit va començar amb una magnífica pressió de les quadribarrades al camp rival, que va permetre que, als 15 primers minuts de partit les andreuenques ja guanyessin per 0-3, amb dos gols de Maite i un de Lydia.

El CD Pardinyes va canviar d’estratègia i va optar per les passades llargues, però les jugadores del Sant Andreu no van parar de generar ocasions de perill. Un altre cop Maite, Carlota i Maria van enviar el partit a la mitja part amb un 0-6 al marcador.

A la segona part, les jugadores del Pardinyes van retallar distàncies posant-se 4-6 al marcador. Però les de Sant Andreu no van abaixar els braços i Carlota, Maite i Maria, de gol olímpic van signar el resultat final per 4-9. Aquesta victòria manté a les jugadores del Femení 7 ‘B’ en la lluita per la lliga, amb només 2 punts per sota del CE Navàs.

FEMENÍ ‘A’

Per la seva banda, el Femení ‘A’ es retroba amb la victòria després de perdre els dos últims partits. Les de Sant Andreu van sortir amb molta intensitat i Esther va fer pujar al marcador el primer gol al minut 6 de partit.

El joc es va calmar fins que Meri va marcar el segon gol al minut 33. A la segona part, Esther va tornar a marcar en una jugada individual. Les quadribarrades van relaxar la seva defensa i això va permetre a l’equip rival fer el seu gol.

A les acaballes del partit, un altre cop Meri, després d’una bona jugada de tot l’equip va marcar el 4-1 definitiu. Una victòria que dona ales al Femení 7 ‘A’ per seguir 3er a la classificació del seu grup.

Fotografia – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS