Femení 7: Treball i més treball

El Femení 7 ‘A’ ha perdut per 7-1 contra el CF Barceloneta. El partit entre el Femení 7 ‘B’ i el Navàs al Narcís Sala, finalment va quedar ajornat.

El Femení 7 ‘A’ ha sumat la seva segona derrota de la temporada contra el CF Barceloneta, les primeres classificades del Grup. Una desfeta dura per les jugadores pel marcador final (7-1), que no reflecteix per res l’actitud de les andreuenques.

Les jugadores del Sant Andreu han sigut superades pel bon joc de les jugadores del CF Barceloneta. Durant la primera part, les rivals ja anaven guanyant per 0-3, amb un joc més ordenat i ràpid que les andreuenques

La diferència entre els dos equips, però no ha desmotivat a les jugadores quadribarrades que, durant la segona part, han un joc mostrat un més calmat i una bona pressió a l’equip rival. Això ha provocat que el partit es tornés més tranquil i, ha donat l’oportunitat perquè les quadribarrades maquessin l’únic gol del partit, el 4-1. Anotat per Esther, una de les màximes golejadores del grup, que ja porta 8 dianes. Minuts després, les de la Barceloneta, han començat a ampliar més la diferència de gols, deixant un marcador final de 7-1.

Tot i la derrota, tant l’entrenador com el cos tècnic se sent orgullós de l’actitud de les jugadores, a partir d’aquesta desfeta de l’equip només queda remuntar amb més treball.

Fotografia – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS