Femení: El Narcís Sala com a fortí

El Femení 7 ‘A’ s’enfrontarà a la Barceloneta diumenge a les 12h al municipal de la Barceloneta, mentre que, el Femení 7’B’ jugarà dissabte a les 10.50 al Narcís Sala i el Femení 11 jugarà contra el Women’s Soccer School, també com a local, diumenge a les 16h.

El Femení 7 ‘A’ jugarà contra el primer classificat del seu grup, el CE Barceloneta, el qual no ha perdut cap partit dels que ha jugat. És el primer cop que s’enfronten tots dos equips, ja que el primer enfrontament, que corresponia a la primera jornada de lliga es va ajornar. Les jugadores d’Òscar Galán vénen de guanyar per 2-1 al CD Monopol, un partit molt intens que es va acabar resolent als últims minuts de partit. Si l’equip quadribarrat guanyes es mantindria a la tercera posició, encara que, retallaria punts amb el primer i segon classificat.

Dissabte 8 a les 10.50 el Narcís Sala es vestirà de gala per gaudir de partit entre el Femení 7 ‘B’ i el CE Navàs. Les jugadores de Joan Andrés després de guanyar la setmana passada per 3-0 i col·locar-se segones a la classificació, volen assolir el lideratge del grup. Tindran en contra el CE Navàs, un equip complicat, on a l’anada les andreuenques van caure per un 4-0. Les jugadores es troben molt motivades per aquesta fita i de ben segur que jugar com a locals els hi ajudarà a aconseguir-ho.

Després de la dura derrota al municipal Pubilla Cases (2-1) les jugadores del Femení 11 jugarà contra el Women’s Soccer school diumenge a les 16h al Narcís Sala, el primer classificat del seu grup. Les jugadores de Diego La Loggia són concients que enfrontar-se al primer classificat es una fita difícil, però confien en poder celebrar el primer triomf al Narcís Sala amb la seva afició.

Fotografia – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS