Informació sobre les entrades del partit a Manresa

La UE Sant Andreu disposa de 100 entrades a cinc euros pels socis que vulguin assistir al partit de diumenge a les 12:00h a Manresa.

El CE Manresa ha cedit 100 entrades a la UE Sant Andreu pels socis que vulguin desplaçar-se diumenge vinent al Congost a animar els quadribarrats. Cada entrada té un cost de cinc euros. Els quadribarrats podrien certificar la classificació pel ‘playoff’ en aquest encontre.

Cada soci pot comprar dues entrades des d’aquesta tarda fins divendres a les oficines del Narcís Sala. Recordem que els horaris des de les 9:30h fins les 12:30h els matins i des de les 17:00h fins les 20:00h les tardes.

Caldrà accedir amb la mascareta quirúrgica, mantenir la distància social i portar la declaració de responsabilitat, així com complir totes les indicacions del CE Manresa i el protocol covid.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS