Playoff: entrades a la venda pel partit a Granollers

socis Sant Andreu

El Sant Andreu comença les rondes del ‘playoff’ d’ascens a Segona RFEF diumenge vinent a les 18:00h al camp del Granollers i necessita el suport de l’afició per a assolir les semifinals.

El Club disposa de 200 entrades amb un preu de 15 euros que posa a disposició dels seus socis de manera exclusiva a partir de dimecres a les oficines del Narcís Sala. La venda anticipada es farà dimecres, dijous i divendres, durant els matins (09:30h-12:30h) i les tardes (17:00h-20:00h).

Per tal de donar oportunitats a tots els socis d’adquirir la seva entrada i de facilitar la compra i l’assistència a les oficines i a l’estadi, cada soci podrà comprar com a màxim dues entrades. Serà imprescindible de presentar els dos carnets d’aquesta temporada, el propi i el del soci pel qual es compra la segona entrada. En el cas de tenir el Carnet Familiar, un dels progenitors podrà comprar les entrades per tots socis.

Els socis que visquin fora de Sant Andreu i de Barcelona podran reservar la seva entrada per telèfon, però hauran de recollir-la presencialment abans de divendres a les 20:00h. En el cas de no poder venir, una tercera persona podrà recollir la seva entrada amb una autorització signada pel soci interessat, a més de la fotocòpia del DNI i del carnet de soci.

Entrades a la venda pel públic general

La venda d’entrades s’obrirà divendres a tothom que vulgui assistir al partit i es podran comprar sense límit fins a esgotar-les.

Fotografia: Arxiu | Adrià Giménez – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS