Playoff: entrades a la venda pel partit a Terrassa

Informació sobre la compra de les entrades per a assistir al partit de semifinals del ‘playoff’ d’ascens a l’Olímpic de Terrassa, diumenge vinent a les 19:00h.

El Club disposa de 300 entrades amb un preu de 15 euros que posa a disposició dels seus socis i aficionats a partir d’aquest dimarts a la tarda a les oficines del Narcís Sala. La venda anticipada es farà dimarts, dimecres, dijous i divendres, durant els matins (09:30h-12:30h) i les tardes (17:00h-20:00h).

Per tal de donar oportunitats a tots els socis d’adquirir la seva entrada i de facilitar la compra i l’assistència a les oficines i a l’estadi, cada soci podrà comprar com a màxim dues entrades. Serà imprescindible de presentar els dos carnets d’aquesta temporada, el propi i el del soci pel qual es compra la segona entrada. En el cas de tenir el Carnet Familiar, un dels progenitors podrà comprar les entrades per tots socis.

Els socis que visquin fora de Sant Andreu i de Barcelona podran reservar la seva entrada per telèfon, però hauran de recollir-la presencialment abans de divendres a les 20:00h. En el cas de no poder venir, una tercera persona podrà recollir la seva entrada amb una autorització signada pel soci interessat, a més de la fotocòpia del DNI i del carnet de soci.

Entrades a la venda pel públic general

Els socis tindran prioritat fins dimecres a les 12:30h per a comprar entrades, i també en podran comprar aquella tarda i dijous i divendres durant els horaris d’obertura.

A partir de dimecres a la tarda, qualsevol aficionat podrà comprar tantes entrades com vulgui a les oficines, fins a esgotar-les.

Accés a l’estadi

Els socis i aficionats del Sant Andreu se situaran a General, a la zona més propera al Gol Sud de l’estadi Olímpic de Terrassa. Caldrà accedir-hi per una porta secundària situada a uns cinquanta metres de la porta principal de General, a prop de l’avinguda d’Abat Marcet.

Caldrà portar la declaració de responsabilitat i complir el protocol covid.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS