Primera oportunitat del Juvenil ‘A’ d’aconseguir l’ascens

El Juvenil A juga aquest dissabte contra el CF Damm B (17:30 h) l’últim partit al Narcís Sala de la fase d’ascens a Divisió d’Honor. Si els andreuencs guanyen i el Badalona empata o perd aquest cap de setmana, l’equip quadribarrat pujarà de categoria.

El conjunt entrenat per Ivan Díaz-Cano té l’objectiu a tocar. Aquest cap de setmana disposa de la primera oportunitat per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor. El Juvenil A ha de guanyar el CF Damm B aquest dissabte al Narcís Sala (17:30 h) en què és el darrer partit dels andreuencs al feu quadribarrat aquesta temporada. A més, el Badalona ha d’empatar o perdre contra el Cornellà B en el partit que també juguen dissabte. Si es dóna aquesta combinació, el Juvenil A pujarà de categoria.

El partit de l’equip andreuenc contra el CF Damm B és el corresponent a la jornada 2, que no es va poder disputar, i s’ha reubicat en el calendari aquest cap de setmana. Recordem que l’entrada és lliure, però amb un aforament màxim de 600 aficionats. Per aquest partit s’ha de seguir amb el protocol COVID en què us adjuntem quines són les normés d’accés.

Imatge: Onze titular del Juvenil A en el darrer partit enfront de la UE Llagostera. | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS