Dues desfetes dels equips del femení 7 en el seu penúltim partit

El femení 7 ‘B’ perd contra l’Esparreguera per 4-5, però encara es manté en la lluita per la lliga. El femení ‘A’ perd contra el segon classificat, el CD Castellar per 5-2.

El partit al Narcís Sala entre el femení 7 ‘B’ i l’Esparreguera es va jugar amb 6 jugadores de cada equip perquè les quadribarrades no tenien prou efectius per disputar el partit. Neus va obrir la llauna amb un gol des del mig del camp. Minuts més tard, una errada defensiva va fer que les quadribarrades és marquessin en pròpia posant l’empat a 1 al marcador. Les rivals comencen a pressionar a les de Sant Andreu i marquen dos gols més. Els dos equips se’n van a la mitja part amb 1-3.

Les quadribarrades van sortir amb força a la segona meitat i aconseguir retallar distàncies amb dos gols de Maite que posaria, un altre cop, l’empat al marcador. Als minuts finals del partit esdevenen frenètics: l’esparreguera s’avança un altre cop al marcador, 3-4, al cap d’un minut Maite marca l’empat a quatre, però en l’última jugada del partit, el rival aconsegueix marcar el definitiu 4-5.

El Femení 7 ‘A’ va jugar contra el Castellar, a l’inici del partit les quadribarrades van plantar cara al segon classificat del seu grup: Van marcar el 0-1 anotat per Esther,i van provocar un penal a favor, però la portera rival, el va acabar aturant. En dos contraatacs les locals van remuntar el gol inicial de les andreuenques i, tots dos equips van marxar a la mitja part amb un 2-1.

En la segona part el joc de les andreuenques va ser més lent i les rivals van marcar 2 gols més. Les quadribarrades van seguir pressionant i van aconseguir marcar el segon gol, anotat per Guadalupe. Les de Sant Andreu volen retallar distàncies, però el gol no arriba. En un contraatac del Castellar, les locals anoten el definitiu 5-2.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS