El Femení 7 ‘B’, campió de lliga! (3-0)

L’equip Femení 7 ‘B’ ha guanyat la lliga per segona temporada consecutiva amb la victòria contra el Navàs al Narcís Sala. Carlota Serarols i Alba Mora, amb un doblet, van sentenciar el partit. L’equip 7 ‘A’ va perdre davant la UE Castellar (5-2).

El Sant Andreu suma un nou campionat de lliga gràcies al Femení 7 ‘B’, que dissabte va derrotar el CE Navàs al Narcís Sala i va prendre-li el títol en l’última jornada pendent de disputar. La primera part fou molt igualada, amb oportunitats de gol clares pels dos equips. A les quadribarrades els va faltar un punt de pausa i d’encert, però també van saber patir en els pitjors moments.

A la segona meitat, el Sant Andreu va fer un pas endavant i va sentenciar el títol amb tres fuetades. Carlota Serarols va colpejar primer, i Alba Mora va anotar un doblet que va donar tranquil·litat a les andreuenques. Les aturades de Daniela van permetre de mantenir l’avantatge i consolidar una victòria que val una lliga.

Enhorabona, quadribarrades!

Derrota del Femení 7 ‘A’

L’equip 7 ‘A’ va perdre davant la UE Castellar (5-2) i acaba la temporada com a quart classificat. Esther Pelissou va avançar les andreuenques, però Mònica Lomas, Laia Gómez per partida doble i Roser Casamada van remuntar el partit. Dolores va retallar la distància i Casamada va establir el definitiu 5 a 2.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS