El Sant Andreu goleja el Premià (1-4)

Les quadribarrades van completar ahir un gran partit a domicili i van derrotar el Premià amb contundència. Laura Rovira, per partida doble, Cristina Triay van ser les golejadores.

El Sant Andreu va retrobar-se ahir amb la victòria davant el Club Esportiu Premià de Mar. Les andreuenques van dominar el partit i van avançar-se ràpidament gràcies a un gol de Laura Rovira a la sortida d’un córner (14′), però Maria Martínez va aconseguir l’empat en un contracop (23′). Les quadribarrades, però, van insistir i abans del descans van tornar a colpejar a pilota aturada. Un mal refús va acabar en gol en pròpia porteria de Carmen Júlia (43′).

A la represa, el Sant Andreu va marcar ràpidament. Laura Rovira, en un altre córner, va anotar el 3 a 1 (49′). El gol va donar aire a les andreuenques en un partit amb molta calor, i Cristina Triay va sentenciar l’encontre amb un xut des de fora l’àrea (69′).

El triomf permet de continuar sumant. L’equip se situa setè amb 17 punts, a la zona tranquil·la de la classificació, en el seu primer any.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS