Segona victòria al Narcís Sala de la temporada (2-0)

El femení 11 acaba la temporada amb una victòria al Narcís Sala per 2-0 contra el CE Figaró.

Les quadribarrades van sortir molt intenses a la primera part i al cap de 22 minuts de partit van obrir el marcador després d’una falta que va executar Judit. Tots dos equips van seguir pressionant i creant ocasions de gol, al minut 40 de la primera part, cristina va marcar el segon gol de les andreuenques després d’una bona jugada individual.

A la segona part el marcador no es va moure tot i que les del CE Figaró van intentar retallar distàncies al marcador, però les grans intervencions de la portera Èlia van espatllar el somni de les rivals de fer un gol.

El femení 11 acaba aquesta inusual temporada vuitè a la classificació, tot i que les sensacions són bones per seguir treballant de cara a les següents temporades.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS