El Juvenil ‘A’ ja coneix el calendari de la lliga 2021/2022

L’equip andreuenc ha quedat enquadrat al grup C de la Divisió d’Honor, categoria on competirà tres anys després. La competició començarà el cap de setmana del 4 i 5 de setembre rebent al Real Zaragoza i acabarà el cap de setmana del 7 i 8 de maig, també a casa, contra el CD Ebro.

Compte enrere per l’inici de temporada del Juvenil ‘A’ del Sant Andreu. Després d’assolir l’ascens la temporada passada, l’equip quadribarrat ja prepara amb moltes ganes el seu retorn a la màxima categoria del futbol juvenil tres anys després.

Dilluns els jugadors d’Iván Díaz-Cano van començar els entrenaments i avui la RFEF ha publicat el calendari del Grup 3 de la Divisió d’Honor, que compta amb 18 equips: CD Atlético Baleares, CD Ebro, CE Europa, CE Sabadell, Cerdanyola del Vallès, CF Damm, FC Barcelona, Gimnàstic de Tarragona, Girona FC, Lleida Esportiu, RCD Espanyol, RCD Mallorca, Real Zaragoza, UD Montecarlo, UD Unificación Bellvitge i UE Cornellà.

El Sant Andreu iniciarà la temporada el cap de setmana del 4 i 5 de setembre al Narcís Sala davant el Real Zaragoza, i clourà el curs el cap de setmana del 7 i 8 de maig, també com a locals, enfront el CD Ebro.

Dels 18 equips que formen aquest grup, els darreres sis descendiran a la Lliga Nacional.

Pots consultar el calendari complet del Grup 3 de la Divisió d’Honor aquí.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS