Presentació de les noves samarretes del Sant Andreu

La UE Sant Andreu presentarà les noves samarretes de la temporada 2021/2022 dimarts vinent, 27 de juliol, a les 20:00h al Narcís Sala.

El Sant Andreu començarà la pretemporada dimarts vinent al Narcís Sala. Coincidint amb el tret de sortida oficial de la temporada 2021/2022 del primer equip, el Club presentarà les noves samarretes a l’estadi andreuenc a les 20:00h.

Es podrà accedir a partir de les 19:00h per la Tribuna del Narcís Sala. Durant l’últim tram de l’entrenament, fins les 19:30h, es podrà veure un partit entre els futbolistes del Sant Andreu. Podrà accedir-hi qualsevol persona interessada a assistir a la presentació de les samarretes, però caldrà mantenir la distància de seguretat entre els seients de la tribuna i portar la mascareta.

La presentació serà a la gespa de l’estadi, just davant de la Tribuna, i comptarà amb la participació de jugadors del primer equip i del dissenyador de les samarretes.

Futbol base

Els nois i noies del futbol base que continuïn al Sant Andreu i que tinguin les quotes al dia rebran la primera samarreta de regal.

Pel que fa als nous inscrits, hauran de comprar el pack de roba del Club com és habitual cada temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS