Promoció: un acompanyant per soci al partit contra el Manresa

La UE Sant Andreu promou una assistència alta en el partit de diumenge vinent al Narcís Sala: cada soci podrà portar un acompanyant de franc.

El Sant Andreu s’estrena a la lliga diumenge a les 18:00h al Narcís Sala contra el CdE Manresa. Els quadribarrats necessiten el suport de l’afició en el debut a la Tercera RFEF, i és per això que el Club aposta per una promoció ja per a aquest primer partit de lliga. Així, cada soci podrà venir acompanyat d’una persona a l’estadi.

Les persones que es facin sòcies del Sant Andreu durant aquesta setmana també gaudiran d’aquesta promoció. Aquests són els preus d’aquesta temporada.

Així mateix, us recordem que a aquest partit encara es podrà accedir amb el carnet de la temporada passada. De cara a la pròxima cita al Narcís Sala només serà vàlid el carnet de la temporada 2021/2022.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS