A per la segona victòria consecutiva

El Juvenil A del Sant Andreu disputa la segona jornada de lliga al camp de la UD Montecarlo aragonès, amb l’objectiu d’aconseguir el sis de sis després de la primera victòria davant el Real Zaragoza.

L’equip quadribarrat afronta el primer desplaçament de la temporada visitant a la UD Montecarlo, i els jugadors d’Iván Díaz-Cano volen sumar el segon triomf consecutiu davant un equip que va empatar el primer duel al camp de l’Ebro.

El Sant Andreu visitarà el camp d’un equip que, de la mateixa manera que els quadribarrats, també va assolir l’ascens la temporada passada. Per tant, sumar els tres punts agafa un major grau d’importància davant un possible rival directe per la permanència.

El partit serà a les 16.30h al CMF Jose Luis Violeta de Saragossa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS