Sant Andreu – Manresa: arriba l’hora de la veritat

El Sant Andreu, amb entrenador nou i un equip àmpliament renovat, debuta a la Tercera RFEF demà a les 18:00h al Narcís Sala davant el CdE Manresa.

Comença una nova temporada marcada per l’àmplia renovació al Sant Andreu, des de la banqueta fins a gairebé tota la plantilla. L’equip de David Almazán té el repte d’assolir l’ascens a la Segona RFEF després de la decepció de la temporada passada, en què els quadribarrats no van poder pujar en la final del ‘playoff’.

La pretemporada ha estat marcada per les proves, els canvis al vestidor i la irregularitat en els resultats. Ara, però, arriba l’hora de la veritat. El Sant Andreu rep el CdE Manresa, un dels rivals més potents de la lliga en el primer partit al Narcís Sala. Els bagencs s’han reforçat i estan disposats a fer un pas endavant després de dues temporades d’adaptació a Tercera.

A favor, però, els andreuencs tindran el suport de l’afició, que afronta aquest partit amb moltes ganes i motivació. Cal recordar que els socis podran accedir a l’estadi amb un acompanyant de franc i que a més podran recollir els nous carnets entre les 16:00h i les 17:00h a les oficines del Club.

Per a aquesta primera jornada, Almazán no podrà comptar amb Albertito ni Franco per lesió, Rabelo ni Marc Garcia per haver estat convocats amb les seleccions d’Andorra ni amb Ferreira, Recine ni Priore per qüestions burocràtiques. Tres juvenils opten a completar la convocatòria.

UE SANT ANDREU – CE MANRESA

Competició: Jornada 1 de la Tercera RFEF (Grup V)
Horari: diumenge 5 de setembre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: Pau Serrat Susi (del. Terres de l’Ebre), assistit per Pau Orts Roig (Tarragona) i Vanni Nägeli Juan (Terres de l’Ebre)
Seguiment: @uesantandreu i SantAndreuRàdio.com

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS