Derrota a l’anada de la Copa RFEF (3-1)

El Sant Andreu ha caigut davant el Lleida en el partit d’anada de la Fase Autonòmica de la Copa RFEF. Els andreuencs s’han avançat amb una diana d’Albertito, però l’equip local ha remuntat i s’ha acabat enduent el matx.

Els primers minuts han estat de tempteig, amb els dos equips buscant tenir el control de la pilota i generar perill mitjançant la possessió. A poc a poc, però, el Lleida ha avançat metres i ha començat a dominar sobre la gespa. Aquest domini s’ha traduït amb un gol que l’assistent ha anul·lat per fora de joc (14′).

Poc abans de la mitja hora, qui ha vist porteria ha estat el Sant Andreu. Marc Domènech centrat de forma molt precisa dins l’àrea i Albertito ha obert la llauna amb una rematada de cap (29’). El Lleida, que ha generat ocasions a pilota aturada, ha igualat el marcador mitjançant Pladevall, que ha aprofitat un refús de Miguel Ramos per enviar la pilota al fons de la xarxa (39’). El mateix Pladevall ha pogut fer el segon just abans del descans amb un xut que ha rebotat al pal. 

Al primer minut de la represa, gerra d’aigua freda. En un error defensiu, David López ha vist a Bagayoko dins l’àrea i el jugador del Lleida ha fet el 2 a 1 amb un xut precís (46’). Després del gol, el Sant Andreu ha fet una passa endavant i ha pogut tornar a posar les taula al marcador, però l’àrbitre ha anul·lat una diana de Carreón per posició antireglamentària.

L’equip ha buscat generar perill mitjançant contraatacs, però l’equip de la Terra Ferma s’ha mostrat sòlid a la rereguarda i ha anul·lat totes les internades dels andreuencs, a qui els ha faltat arribada durant tot el partit.  

Al tram final, David Almazán ha introduït cames fresques al terreny de joc, però l’equip no ha pogut generar ocasions per empatar el partit. Finalment, Quim Araujo ha fet el tercer transformant un llançament de penal (80’), i el Lleida ha tingut una doble ocasió més al temps de descompte que ha acabat amb un xut desviat.

El Sant Andreu haurà de remuntar dos gols a la tornada, que serà dimecres vinent al Narcís Sala a les 20:00h.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

C. Lleida Esportiu (3): Victor, Gaixas (Febas, 86’), Pedro Inglés, Modest (Yasser, 65’), David López, Quim Araujo, Bagayoko (Jabbie, 65’), Mejía, Pladevall, Lamin (Monterde, 70’). i Álvaro (Neeskens, 86’).

UE Sant Andreu (1): Miguel Ramos, Llamas, Aparicio (Vives, 73’), Noguera, Argilaga, Gimeno (Lawson, 63’), Domènech, Albertito, Èric López (Morer, 73’), Aritz (Fassani, 78’) i Carreón (Priore, 63’).

Gols: 0-1 Albertito (29’), 1-1 Pladevall (39’), 2-1 Bagayoko (46’), 3-1 Quim Araujo (80’).

Arbitratge: Alins Rodríguez (comitè navarrès). Ha amonestat a Mejías, Pedro i Araujo pels locals i a Noguera, Aparicio, Albertito i Vives pels visitants.

Incidències: partit corresponent a d’anada de la Fase Autonòmica de la Copa RFEF, disputat al Camp d’Esports de Lleida.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS