El Lleida Esportiu, rival a la Copa RFEF

El Sant Andreu ha quedat emparellat amb el Lleida Esportiu, equip de Segona Federació, en la fase autonòmica de la Copa RFEF. L’eliminatòria es disputarà a doble partit, amb l’anada al Camp d’Esports de Lleida i la tornada al Narcís Sala.

Sant Andreu i Lleida, els dos únics catalans que participen en la Copa RFEF es veuran les cares a la Fase Autonòmica de la competició. El partit d’anada es jugarà al camp de l’equip lleidatà el dimecres 15 de setembre a les 20 hores. La tornada al Narcís Sala serà el dimecres 22 de setembre, amb l’horari encara per determinar.

En cas que l’equip quadribarrat guanyi l’eliminatòria, es classificarà per la Fase Nacional, que començarà el pròxim 6 d’octubre i es decidirà a partit únic, al camp del rival de menor categoria.

Aquells equips que aconsegueixin arribar a les semifinals de la Fase Nacional de la competició obtindran el bitllet per competir a la primera eliminatòria de la Copa del Rei, que començarà l’1 de desembre.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS