El Sant Andreu carbura i guanya (2-0)

El Sant Andreu s’ha imposat al CF Pobla de Mafumet al Narcís Sala, amb gols d’Albertito i Fassani a la segona part. L’equip ha dedicat la victòria a Gastón Priore.

L’equip de David Almazán ha fet un pas endavant aquesta tarda al Narcís Sala. El Sant Andreu s’ha mostrat més sòlid en defensa i també en el joc aeri, i ha jugat més minuts a camp contrari, generant més oportunitats i trepitjant més l’àrea que en anteriors partits.

La primera part ha estat igualada, però els quadribarrats han controlat el joc ofensiu del conjunt tarragoní. L’ocasió rival més clara ha estat una rematada de cap de Grifell que ha topat amb el travesser (34′), mentre que Fassani ha fet anar de corcoll la defensa. Primer no ha pogut connectar bé un xut (8′), i abans del descans s’ha inventat una xilena des de la frontal que entre Parra i el travesser han evitat que entrés per l’escaire (40′). Llamas també ha estat un dels més destacats en atac, juntament amb les arribades d’Argilaga.

A la represa, els andreuencs han tingut una doble ocasió, però Parra ha salvat el gol de Fassani i el posterior xut de Pau Morer (47′). Els quadribarrats han insistit i han allunyat els tarragonins de l’àrea pròpia. Albertito ha trencat la igualada amb una internada a l’àrea, on ha lluitat l’esfèrica i ha rematat de boca de canó (56′).

El gol ha donat aire al Sant Andreu, que aviat ha marcat el segon i ha guanyat tranquil·litat. Albertito ha fregat el segon amb un xut des de la frontal abans de conduir un contracop letal. Recuperació al mig del camp de Gimeno, combinació entre Domènech, Albertito i Pau Morer, passada rasa de Morer cap a Albertito, que l’ha deixada passar perquè Fassani afusellés la porteria (67′).

Amb el 2 a 0, la Pobla ha provat de reduir la diferència, però el Sant Andreu ha resistit amb solidesa i pràcticament no ha concedit ocasions. La més clara ha estat de Valverde, que ha aprofitat una errada defensiva per a plantar-se en l’u contra u amb Miguel Ramos. El porter andreuenc ha resolt l’acció amb seguretat (75′). Durant els últims minuts, els andreuencs no han deixat que els visitants s’acostessin en el marcador.

Així doncs, l’equip ha sumat la primera victòria de la temporada després de fer un partit convincent i millorar en diverses facetes del joc. El Sant Andreu ha dedicat els dos gols i el triomf a Gastón Priore, que divendres va perdre sobtadament la seva mare. L’afició també ha fet un minut de silenci i ha gaudit d’aquest triomf al Narcís Sala.

El Sant Andreu afrontarà dimecres la tornada de la Copa RFEF contra el Lleida Esportiu a les 20:00h al Narcís Sala. El pròxim partit de lliga serà diumenge vinent a les 12:00h al camp del San Cristóbal.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Ramos, Llamas, Aparicio, Noguera, Argilaga, Albertito (Lawson, 73′), Gimeno, Domènech (Èric López, 85′), Carreón (Mulero, 70′), Morer (Iker Garcia, 85′) i Fassani.

CF Pobla de Mafumet (0): Parra, Grifell, De la Peña, Robledo, Óscar Gómez (Querol, 55′), Marc Álvarez, Valverde, Avilés (Molina, 55′), Montalvo (Romero, 69′), Caro (Guzmán, 65′) i Rey (Martínez, 80′).

Gols: 1-0 Albertito (56′), 2-0 Fassani (67′).

Àrbitre: Sr. Arenas Mora (del. Figueres), ha amonestat Morer, Carreón i Aparicio pels locals i Caro i Romero pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Tercera RFEF (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS