El Juvenil A cau al temps de descompte (2-1)

El Juvenil A del Sant Andreu va caure per primer cop a la temporada al cap de la UD Montecarlo. Tot i avançar-se al marcador ben aviat, l’equip aragonès va capgirar el marcador, anotant el 2 a 1 definitiu al temps de descompte.

L’equip quadribarrat va sortir amb molta força al terreny de joc, i ben aviat, al minut 10, Martí Alonso va obrir la llauna. Tot i això, a l’equador de la primera meitat el Montecarlo va fer una passa endavant i va aconseguir l’empat aprofitant un error en defensa. Abans del descans, però, el Sant Andreu va gaudir de dues ocasions per tornar a avançar-se al marcador.

A la represa, els locals van incomodar al Sant Andreu, que a poc a poc va tornar a trobar-se i a arribar amb perill a l’àrea aragonesa. Però quan faltava mig minut pel final, el Montecarlo va fer el 2 a 1 convertint un contraatac, deixant als quadribarrats sense puntuar d’una forma cruel.

Ara, el Sant Andreu té tres punts i la setmana que ve rebrà a casa a l’Atlético Baleares.

Fitxa tècnica

UD Montecarlo (2): Yzan, Hugo Lobez (Delgado, 86′), Sergio Aznar, Nicolás Briz, Diego Royo (c) (Lera, 64′), Sergio Posa, Sergio Garcés (Gotor, 64′), Daniel Escartín (Hugo Romano, 80′), Aitor Barrios, Daniel Ciriano, Jorge García.

UE Sant Andreu (1): Héctor Hurtado, David Nogales (Pol Pariente, 81′), Pau Yañez, Natan Silva (Nico Falcó, 92′), Guillem Trilla, Iker Batista, Nabil (Joao Valencia, 46′), Iker García, Martí Alonso (Miguel Pérez, 62′), Marcos Morales i Lucas Maldonado (Roger Valenzuela, 62′).

Gols: 0-1 Martí Alonso (10′). 1-1 Diego Royo (29′). 2-1 Gotor (92′).

Àrbitre: Sr. De Ena Wolf (del. aragonés). Ha amonestat Sergio Aznar, Diego Royo, Hugo Lobez i Antonio Gotor pels locals i a Martín Alonso, Iker García i Natan pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 2 de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat al CMF José Luis Violeta.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS