Eliminats de la Copa RFEF (0-3)

El Sant Andreu ha caigut eliminat a la primera eliminatòria de la Copa RFEF per un global de 6 a 1 davant el Lleida Esportiu. Els quadribarrats han perdut el partit de tornada i no han pogut competir per a intentar remuntar el 3 a 1 de l’anada.

Els quadribarrats no han pogut entrar a disputar l’eliminatòria. A la primera jugada del partit, pràcticament, David López ha aprofitat una errada per a robar la pilota a la frontal i batre Rabelo amb un xut ras (2’). El Sant Andreu, com en el partit d’anada al Camp d’Esports, ha pagat cars els errors. El Lleida Esportiu, amb el gol d’avantatge, ha jugat amb molta comoditat al Narcís Sala.

Bagayoko, als vint minuts, ha anotat el segon gol lleidatà aprofitant una nova errada en una falta lateral. De nou els blaus han castigat els quadribarrats a pilota aturada. El Sant Andreu ha quedat estabornit i l’eliminatòria ha quedat sentenciada al descans.

A la represa, Èric López ha fregat el gol amb un xut desviat per poc (47’). Els entrenadors han mogut les banquetes per gestionar els minuts dels futbolistes, que han jugat cada tres dies les darreres dues setmanes. Els minuts han transcorregut sense pràcticament cap ensurt a les àrees, fins a la recta final. Argilaga i Fassani, en la recta final, han assajat el xut sense trobar porteria. A tres minuts pel final, el conjunt blau ha anotat el tercer en un contracop que ha rematat Vicente (87′).

El Sant Andreu diu adéu a la Copa RFEF i afrontarà la pròxima jornada de lliga diumenge vinent a les 12:00h al camp del San Cristóbal.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Rabelo, Llamas, Vives, Aparicio (Guillem Trilla, 60’), Argilaga, Gimeno (Albertito, 60’), Lawson, Domènech (Carreón, 60’), Mulero (Morer, 73’), Èric López i Aritz (Fassani, 73’).

C. Lleida Esportiu (3): Víctor Vidal, Diego (Pladevall, 80′), Figueras (Pereira, 46’), Pedro, Modest, David López, Araujo (Vicente, 63’), Bagayoko (Jabbie, 70’), Mejía, Lamin (Monterde, 63’) i Álvaro.

Gols: 0-1 David López (2’), 0-2 Bagayoko (19’), 0-3 Vicente (87′).

Àrbitre: Sr. Mancera Antón (del. Maresme), ha amonestat Mulero, Aparicio i Fassani pels locals i Pedro pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la tornada de l’eliminatòria de fase autonòmica de la Copa RFEF, disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE DAVID ALMAZÁN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS