Els quatre capitans del Sant Andreu

José Antonio Llamas, Joan Noguera, Albertito García i Miguel Ramos són els quatre capitans del Sant Andreu.

Els futbolistes del Sant Andreu han triat els quatre capitans d’aquesta temporada. José Antonio Llamas serà de nou el capità quadribarrat. Joan Noguera serà segon capità, Albertito García el tercer i Miguel Ramos el quart.

Llamas començarà la seva vuitena temporada al Narcís Sala, mentre que Noguera encetarà el seu setè any defensant la quadribarrada. Albertito, format al futbol base andreuenc, començarà el seu tercer any al primer equip, repartits en dues etapes. Per la seva banda, Ramos s’estrena com un dels capitans en el seu primer any al Club.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS