Fes-te soci del Sant Andreu!

La UE Sant Andreu engega la campanya de socis per a la temporada 2021/2022, amb una rebaixa dels preus respecte de l’any passat.

El Sant Andreu comença la campanya de socis per a afrontar una nova temporada. El Club ha fet un esforç amb una rebaixa dels abonaments, i incorpora com a novetat la figura del soci protector.

Els preus per aquesta temporada són els següents:

Soci protector: 100 euros
Tribuna: 125 euros
General: 65 euros
Carnet Familiar: 100 euros
Gol Nord: 50 euros
Menors: 18 euros

Soci protector

Com a novetat, el Sant Andreu incorpora la figura del soci protector. És pensada per a aquells socis que s’ho puguin permetre i vulguin col·laborar a ajudar el Club en aquest moment econòmic tan difícil. És un pagament de 100 euros que s’afegeix a l’abonament que se seleccioni.

El soci protector tindrà un descompte del 20% en la samarreta i a tots els productes del Sant Andreu, i a més podrà fer-se una fotografia amb l’equip titular durant un partit al Narcís Sala, que a més podrà veure a la llotja si així ho desitja.

Promoció: aconsegueix quatre nous socis

Per tal de fomentar les noves altes de socis, el Sant Andreu ofereix els mateixos avantatges que tindran els socis protectors a aquells que aconsegueixin que quatre persones noves es facin sòcies del Club, en qualsevol categoria d’abonament.

Inscripció en línia o presencial

Us recordem que podeu fer la inscripció en línia o a les oficines del Narcís Sala, en l’horari habitual (09:30-12:30 i 17:00-20:00). També podeu optar per fer l‘ingrés al compte corrent (ES92 2100 0616 2602 0027 9316) indicant al concepte el nom i cognoms i la ubicació de la localitat.

El Carnet Familiar inclou dos adults que siguin parella i tinguin fills, a més dels menors, ja que és un abonament pensat per a facilitar l’assistència de les famílies.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS