Femení 11: Dues victòries en els dos primers partits de pretemporada

El Sant Andreu ha començat la pretemporada amb bon peu amb dos triomfs, contra el Juvenil ‘A’ del Sant Cugat i contra el Sistrells.

Comença una nova temporada il·lusionant pel futbol femení al Narcís Sala. La directora esportiva, Flor de Luna, ha agraït a les futbolistes l’aportaci´ó que han fet i la paciència per a bastir el projecte quadribarrat.

La pretemporada ha començat amb els entrenaments i dos triomfs en els dos primers amistosos.

Sant Andreu 1-0 Juvenil ‘A’ FC Sant Cugat

Les quadribarrades van disputar el primer test de pretemporada contra les vallesanes i van aconseguir la victòria tot i el domini santcugatenc. El més destacable del partit va ser la solidesa defensiva mostrada per les andreuenques, que van saber patir sense pilota. La bona organització defensiva i la fermesa en la pressió a les rivals a mig camp propi van tenir el premi de la victòria, mercès a un gol assolit per Cris a les acaballes del partit fruit d’un excel·lent llançament de falta.

Les visitants van dominar el control de la pilota durant gairebé tot el matx, però tan sols van crear perill amb un tir llunyà que es va estavellar al travesser de la porteria ben defensada per Elia. El Sant Andreu, que només portava dos entrenaments, van saber competir i mercès a defensar prop de la seva porteria i sorprenent al contraatac van estar més properes a inaugurar el marcador que no pas les santcugatenques. D’aquesta manera Alba i Tam van fregar el gol en dos contraatacs ben trenats per les quadribarrades.

Amb el mateix guió, ja a les acaballes del partit, un contraatac frenat en falta per una de les centrals vallesanes va donar peu al magnífic gol de Cris, en executar el tir lliure de manera precisa i contundent. Així doncs, victòria ben treballada per part de l’equip quadribarrat que, de totes maneres, haurà de treballar de valent per poder endegar la competició amb garanties d’èxit.

L’onze inicial: Elia; Varas, Rovira, Medié, Noelia; Cris, Malaguilla, Chari, Judit; Judith i Alba. També van participar: Sarai, Katherine, Vidal, Yaiza, Tam i Meritxell.

CF Sistrells 0-1 Sant Andreu

Resultat curt l’assoli’t per primer equip femení a Badalona, atès el njombre d’oportunitats de què va gaudir. El Sant Andreu va tornar a mostrar-se sòlid i ben organitzat defensivament, però també va ser vertical a les contres i més pausat en l’atac posicional respecte el partit anterior.

Alba va ser l’autora del gol de la victòria culminant una bona jugada per banda dreta d’una incansable, vertical i incisiva Cris. Les quadribarrades van saber atacar l’esquena de la defensa rival, però la manca d’encert va provocar un resultat curt: Alba, Cris, Tam, Noelia, Judit i Judith van estar ben a prop del gol.

Així doncs, nou test pel primer equip femení que ens ha mostrat de nou la seva fermesa defensiva –Elia pràcticament no va ser inquietada en tot el matx, ni tan sols els deu minuts que l’equip va haver de jugar només amb nou jugadores per les expulsions de Medié i Judit en la mateixa jugada- però que també ha servit per comprovar una sensible millora en la fase ofensiva del joc.

L’onze inicial: Elia; Irene, Laura, Medié, Noelia; Cris, Varas, Chari, Judit; Alba i Tam. També van jugar: Katherine, Yaiza i Judith.

Fotografies: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS